Amos IClay

Etter inspirasjon/tips fra en suksessrik skulptør på Etsy ville jeg teste Amos IClay. Den skulle være veldig myk og lett å forme til myke, naturlige former.
Den selges ikke veldig mange steder, men jeg fant den på Ebay.

Bruk

Materialet er behagelig mykt, passe lett å forme, og klistrer til seg selv og ikke til fingrene. Det føles som en slags fyldig, luftig gummi mer enn en leire. Det lukter behagelig, og gir ikke klister eller dårlig lukt på fingrene etter bruk.

Største fordel er at produktet klistrer mye til seg selv uten å klistre til fingre. Dette gjør at man lett kan ta små biter, sette dem lett inntil hverandre, og så sitter de fast. Fordelen er at man lettere setter sammen ting og kan unngå særlig synlige folder, mens ulempen er at man noen ganger bommer litt i plassering og angrer.

Produktet herder gradvis litt mens man jobber med det. Man merker da at det etterhvert klistrer seg mindre til seg selv, så det blir vanskeligere å unngå synlige folder.

Etter herding

Etter herding er figuren fortsatt myk, men den endrer ikke form uten videre. Jeg lagde bl.a en ball, kastet den i gulvet etter herding, og den spratt opp igjen uten å endre form.

Kun utsiden herder, innsiden forblir myk. Katten min klorte hull i originalemballasjen så deler av materialet herdet, men mesteparten kunne fortsatt brukes.

Jeg vurderer å kjøpe en ny pakke.

Please follow and like us:

Author: Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *